Menu

herfstBINGO

Gaan we dan op ons gat zitten en balletjes draaien?

Nee!!! We gaan het bos in en gaan ons actief bezig houden met opdrachten en leuke dingen doen. Je vertrekt vanuit de lunchkamer bij In de Hei nadat je je aangemeld hebt. Zonder aanmelding, geen tasje met BINGOkaart en opdrachten. Het tasje is uiteraard ook handig voor de bonus opdracht. Wat die inhoud dat vertellen we pas als je vertrekt.

Op de route hangen verschillende plaatjes die je moet zoeken. Achterop staan een aantal opdrachten waarop je antwoorden geeft of je maakt ze en stuurt ze op. Dus neem ook je telefoon mee want die ga je nodig hebben. De route is een hele kleine 3 km. Nadat je de route gewandeld hebt kun je genieten van een heerlijke kop soep of een tosti bij ons in de lunchkamer, die zit bij de prijs inbegrepen namelijk. De kosten zijn 8,50 euro per persoon.

Aanmelden doe je heel simpel en snel via +31 (0)6 40205065. Je geeft door welke datum je komt (za. 22 - zo. 23 - za. 29 of zo. 30 oktober) en welke tijd je graag vertrekt. Starten kun je vanaf 10.00 uur en de laatste groep vertrekt om 14.30 uur. Zo heeft iedereen de tijd om hun soepje/tosti op te eten en vooral de bonus opdracht af te maken ;-).

Tevens zijn dit ook de laatste weken dat we ook door de week open zijn. Vanaf 1 november zijn we weer op zaterdag en zondag open van 10uur tot 16 uur. Natuurlijk ook weer met alle lekkers van onze lunchkaart.