Menu

B&B kamers

Onze Bed & Breakfast kamers

Zoek je een B&B? In Mariahout hebben wij een heerlijke rustgevende locatie waar je kunt genieten van de natuur. Onze B&B is in het voorste gedeelte van een voormalige melkstal gebouwd. In de drie comfortabele kamers vind je een mix van nostalgie en moderne gemakken. Je kunt in alle comfort genieten van de rust van het platteland.

Wij voorzien je van alle gemakken, zodat jij je lekker kunt ontspannen. Vanaf je balkon of eigen terras zit je middenin de natuur. Maar dat is niet alles. Wij bieden een variëteit aan activiteiten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Praktisch:

  • Het ontbijt wordt voor je klaargemaakt op het door jou aangegeven tijdstip tussen 7.00 uur en 10.00 uur en in het weekend vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur
  • Inchecken is mogelijk tussen 15.00 uur en 19.00 uur
  • Uitchecken kan tussen 7.00 uur en 10.30 uur
  • Klik hier voor informatie over beschikbaarheid en actuele prijzen
  • Lees hier onze algemene voorwaarden

B&B kamer

Op Zolder

De meest luxe ruimte in onze B&B vind je Op Zolder. Deze voormalige hooizolder biedt nu plaats aan een zeer ruime kamer met vide en eigen balkon. Kom helemaal tot jezelf in deze rustieke kamer. Op de vide vind je twee slaapplaatsen en een extra televisie. Onder de vide bevindt zich een knus zitgedeelte. Verander Op Zolder naar een romantische suite door gebruik te maken van onze extra’s.

Op Zolder heeft een balkon met uitzicht op de bossen en alpaca weide. ’s Morgens hoor je de vogels fluiten en wie weet: misschien zie je nog wel een hert oversteken?

Inclusief ontbijt
Kinderen vanaf 12 jaar en geen huisdieren.
Niet roken

B&B kamer

Het Tanklokaal

In Het Tanklokaal werd vroeger de melk opgeslagen. De tank en de buizen hebben (grotendeels) plaats gemaakt voor een comfortabele zithoek en een groot bed. In deze prachtige ruimte kijk je door hoge ramen uit over het bos. Via een eigen deur stap je naar buiten waar je op je privéterras heerlijk kunt genieten van het (ochtend) zonnetje. Zie jij jezelf al luxe ontbijten in de stilte van de natuur tussen de fluitende vogels?

Inclusief ontbijt
Kinderen vanaf 12 jaar en geen huisdieren.
Niet roken

B&B kamer

De Buizerd

Onze B&B ligt buiten Mariahout in de natuur. Daar vliegen roofvogels over bossen en weilanden. De Buizerd is naar deze vogels vernoemd. Het dakraam in de kamer zorgt niet alleen voor een unieke lichtinval, met regelmaat vliegt er nog wel eens een buizerd over. Voor mensen die echt tot rust willen komen in een knusse kamer is dit een uitmuntende keuze. Overdag geniet je van het unieke lichtspel op de vloer en tijdens donkere avonden kun er de sterren door bewonderen. Kies voor een verblijf in De Buizerd en laat je inspireren door de natuur.

Inclusief ontbijt
Kinderen vanaf 12 jaar en geen huisdieren.
Niet roken