Menu

Teambuilding

Teambuilding

Of je nu de teamgeest in je organisatie wilt versterken, of gewoon even een actieve rustpauze in de vergadering plant: teambuilding biedt uitkomst. Bij ons kun je terecht voor verschillende activiteiten. Heb je een eigen idee, of wil je iemand een activiteit bij ons laten organiseren? 

Bij In de Hei in Mariahout heb je alle ruimte om teambuilding-evenementen te organiseren. Wij bieden zelf activiteiten aan of denken met jou (of jouw evenementenbureau) mee. 

Neem contact op en wij bespreken de mogelijkheden.

E-loopfiets

Soms helpt het om met je hele team de boel vanuit een andere invalshoek te bekijken. Wij bieden een unieke manier om de wereld anders te bekijken: ga er met zijn allen op uit op E-loopfietsen. Met deze elektrisch aangedreven kruising tussen een fiets en een step ‘wandel’ je met het hele team met 25 kilometer per uur door het Brabantse landschap. Je beweegt je sneller voort dan op een gemiddelde fiets; en dat zonder zadelpijn. E-loopfietsen is ontspannend, gezond én leuk. En iedereen weet dat de beste ideeën onder zulke omstandigheden ontstaan.

Teambuilden met alpaca’s

Wil je echt out-of-the-box denken? Vergader dan eens onder unieke omstandigheden: tussen de alpaca’s. Dit kan zowel in het weiland zelf of in het bos met uitzicht op de alpaca’s. Of plan in plaats daarvan een onthaastmoment tussen de bedrijven door en ga wandelen met alpaca’s. De alpaca bepaalt het tempo van de wandeling. Jouw team heeft ook een unieke taak: als één van de dieren stopt, moet er samengewerkt worden om hem weer vooruit te krijgen.

Klootschieten

Wil je de formaliteiten even achter je laten, in kleinere groepen details doorspreken én genieten van frisse buitenlucht? Kies dan voor klassieke ontspanning in de Brabantse buitenlucht. Wij hebben een eigen parcours waarop je kunt klootschieten. Bij deze oud-Nederlandse sport, leg je een tocht af door onderhands met een kloot te gooien. Dat is een met lood verzwaarde houten bal. Wie in het minste aantal worpen de tocht weet af te leggen, wint. Frisse buitenlucht, even iets anders doen en een competitief elementje: wat is er nog meer nodig om de teamband te versterken?