Menu

Overnachten in Mariahout

Overnachten in Mariahout

Ben je op zoek naar authentieke Brabantse gezelligheid? Overnacht bij ons in Mariahout. Kom tot rust op het platteland. Geniet van de fluitende vogels, knuffel een alpaca en kijk hoe de reeën door het bos rennen. Wij bieden de omgeving, jij ontspant op jouw manier:

  • Wil je onderuit zakken op je eigen privéterras en genieten van een heerlijke kop koffie? Boek een kamer in onze B&B.
  • Hou je van buitenlucht en een rustieke sfeer, maar heb je geen zin om met kampeerspullen te slepen? Beleef (met je hele gezin) de luxe van onze prachtige Boerenbed tenten.
  • Zoek je comfort en privacy in een landelijke omgeving? Dompel je onder in de natuur in een tiny cabin. Zit jij binnenkort ontspannen in een hot-tub op jouw veranda?

B&B
Wil je er even lekker samen tussenuit? Kom tot jezelf in één van onze prachtige B&B-kamers. Ze zijn ingericht op maximaal comfort. Jij geniet van fluitende vogels, prachtig uitzicht en de rust van Brabant. Wij zorgen voor ontbijt.

Cabins

Trap op de rem en kies voor slow living. Zittend op je eigen veranda kijk je uit over de alpacaweide. Dompel je onder in de natuur en laat de (digitale) wereld even lekker voor wat het is. Neem weer eens tijd voor jezelf en de dingen die jij belangrijk vindt in een cabin in Mariahout.

Beleef Boerenbed

Wil je kamperen bij de boer, maar heb je geen zin in om met kampeerspullen op pad te gaan? Neem je gezin mee naar Boerenbed en beleef hoe kamperen beter kan. Wij hebben volledig ingerichte, luxe tenten met eigen douche en toilet.

Geniet van de omgeving Mariahout in Brabant

Mariahout is Brabant op zijn best: gezellige mensen, lekker eten en een prachtige, landelijke omgeving. In de bossen en weilanden rondom In de Hei kun je volledig onthaasten. Maar de omgeving biedt meer. Bij ons vind je prachtige routes om te wandelen, fietsen en mountainbiken. We hebben zelfs geocaching-locaties in de buurt. Wil je nog meer? Wij hebben meer: ga wandelen met onze alpacas, of ontdek hoe Brabant eruit ziet vanaf een E-loopfiets. Zowel voor actieve als passieve rust is bij ons plaats. En dat hapje en drankje achteraf: daar zorgen wij voor.

Ga op pad in regio Mariahout

Buiten de natuur en rust van Mariahout om bieden wij meer. Cultuurliefhebbers kunnen naar het nabijgelegen Nuenen, waar Vincent van Gogh heeft gewoond. Bezoek het museum Vincentre en bewonder onderweg de plekken die hij heeft geschilderd.

Wil je lekker winkelen, van een terrasje genieten en de rust van In de Hei contrasteren met de drukte van de stad? Wij zitten dicht in de buurt van de steden: Eindhoven, Helmond, Veghel en Den Bosch.
Zoek je nog meer vermaak? Attractiepark de Efteling, safaripark Beekse Bergen en recreatiepark Billy Bird, liggen binnen rij-afstand van In de Hei.

Kom jij bij ons overnachten in Mariahout?

Zoek je authentieke Brabantse gezelligheid? Kom overnachten bij In de Hei. Je kunt kiezen uit een luxe kamer in onze B&B, een prachtige cabin achter de melkstal of een volledig ingerichte tent van BoerenBed. Wil je meer informatie?

Contact opnemen