Menu

Activiteiten

Bij boerderij In de Hei hoef je je nooit te vervelen. Dat mag natuurlijk wel. Maar als je de natuur hebt gezien en even afleiding zoekt, dan kan dat ook. Wij bieden allerlei activiteiten waarmee je nog meer uit je verblijf haalt.

 


 

Huur een E-loopfiets

Verken de omgeving van Mariahout op een unieke manier: huur een Lopifit E-loopfiets. Op deze elektrische kruising tussen een fiets en een step ‘wandel’ je met 25 kilometer per uur door het Brabantse landschap. Je beweegt je sneller voort dan op een gemiddelde fiets. En dat zonder zadelpijn! E-loopfietsen is ontspannend, gezond én heel erg leuk. Iedereen kan het: gewoon een kwestie van huren, opstappen en gaan.

Kosten €27,50  per persoon voor 4 uur

Klik hier om te reserveren


 

Wandeling met alpaca’s

Onthaast je door te wandelen met de schattigste alpaca’s van Brabant. Na een korte introductie neemt de begeleider je mee op pad. Met twee of drie personen per alpaca maak je een tocht van anderhalf tot twee uur. Onderweg krijg je uitleg over de alpaca’s en hun bijzondere wol. Deze tocht is geschikt voor jong en oud. Hou er rekening mee dat kinderen onder de 12 door een betalende volwassene begeleid dienen te worden.

Kosten €17,50,- per persoon

Minimaal 2 personen, maximaal 15 personen

Klik hier om te reserveren


 

Klootschieten
Kies voor klassieke ontspanning in de Brabantse buitenlucht. Op ons eigen parcours kun je klootschieten. Bij deze oud-Nederlandse sport, leg je een tocht af door onderhands met een kloot te gooien. Dat is een met lood verzwaarde houten bal. Wie in het minste aantal worpen de tocht weet at te leggen, wint. Het is niet alleen een geweldig leuk spel, maar ook een prachtig excuus om van de buitenlucht te genieten.

De kosten €7,50 per persoon.

Maximaal 25 personen (5 personen per team)

Neem contact op om te reserveren

Dineren bij In de Hei

Sluit een heerlijke dag op het platteland gezamenlijk af met een maaltijd in stijl. In combinatie met onze activiteiten kun je één van deze dinerarrangementen boeken. Wij verzorgen de maaltijd en hebben een volledig toegeruste bar voor de drank. Helaas zijn deze arrangementen niet als losse activiteit te boeken.


 

Pizzaworkshop

Geef een Italiaans tintje aan het Brabantse landschap. Beleg je eigen pizza met een ruime keuze aan streekproducten. In onze oude veldschuur bak je de pizza in een heuse hout-gestookte pizzaoven. We sluiten de maaltijd af met een warme ananas.

Kosten €17,50 per persoon.

Minimaal 10 personen

Neem contact met ons op om een pizzaworkshop te reserveren.


 

Barbecue

Kies voor barbecueën in stijl. Onze Cortestalen barbecue heeft een grote grillring die recht in het vuur ligt. Wij zorgen voor vlees van de eigen boerderij en regelen salades en brood uit de streek. Ben je vegetarisch? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

Barbecue standaard kost €17,50 per persoon

Barbecue de luxe kost  €22,- per persoon

Minimaal 10 personen

Neem contact met ons op om een barbecue te plannen.


 

Soep van het open vuur

Kies voor verbroedering en onthaasting met een soep van het open vuur. Samen maak je - volgens een oud recept uit Mariahout - je eigen soep in de heksenketel. Geniet van een drankje en een goed gesprek terwijl de soep in de ketel pruttelt.

Soep van het open vuur kost €7,50 per persoon.

Dit is mogelijk vanaf 10 personen.

Neem contact op om soep van het open vuur te reserveren.

Zoek jij een leuke activiteit bij Mariahout?

Ben jij op zoek naar een leuke (groeps-)activiteit in Mariahout? Ga wandelen met Alpaca's, huur een E-loopfiets of kom klootschieten bij In de Hei. Bij ons hoef je je nooit te vervelen. Heb je vragen over de mogelijkheden die wij bieden? Neem contact met ons op.

Contact opnemen