Menu

BoerenBed

Op camping BoerenBed beleef je het Brabantse boerenland van dichtbij. Je slaapt in één van de vijf luxe ingerichte tenten achterin de wei. Vanuit je tent heb je uitzicht op de weilanden en bossen. Het bos waarop je uitkijkt heet in de volksmond ’t Hertenkamp. Je ziet er nog regelmatig herten huppelen.

Op onze camping beleef je het platteland in luxe en comfort, maar met een nostalgisch tintje. Je huurt bij ons een grote tent met daarin een woonkamer, een slaapkamer, een bedstee, een eigen toilet en een warme douche. Er ligt een houten vloer en er is comfortabel meubilair aanwezig. Is het koud? Dan stook je met een houtkachel de boel warm. Het enige wat onze tenten niet hebben is elektriciteit. Dat helpt om je back-to-basic te gaan en gewoon lekker te genieten van de natuur.

Kijk op de website van Boerenbed voor meer informatie

Kamperen bij de Alpacaboerderij van boer Jos en boerin Lilian

Buiten je tent ligt de alpacaboederij van boer Jos en boerin Lilian. Je vindt hier niet alleen de schatigste alpaca’s van Brabant, maar kunt er ook konijnen knuffelen, schapen en geitjes ontmoeten en voor verzorgpony’s Zita en Neja zorgen. Elke ochtend voert boer Jos de dieren. Wie daar zin in heeft mag hem natuurlijk helpen. Handig om te weten: onze boerderij biedt plek om tijdens je verblijf je eigen pony te stallen.

Geniet van de omgeving Mariahout

Boerin Lilian zorgt voor warme broodjes bij het ontbijt en vult luxe boeren ontbijtmanden. Lekker voor het ontbijt, maar ook leuk om mee te nemen als je – al dan niet met bolderkar - gaat genieten van de omringende bossen. Zin in geocaching? Ook dat biedt Mariahout. Liefhebbers van fietsen of mountainbiken kunnen zich uitleven op meerdere routes. Zoek je meer? Bekijk hier een overzicht van activiteiten die wij op locatie bieden.

Nieuwsgierig? Dit zeggen onze gasten:

"Je hebt écht tijd voor elkaar."

"Back-to-basics (zonder stroom), maar goed verzorgd."

"Ook voor niet-kampeerders goed te doen."

"Vriendelijk gastvrij personeel."

"De boerderij is leuk voor kinderen én ouders."

"Ook zonder ouders vermaken de kinderen zich prima (denk aan: trampoline, dieren aaien)."

"Ook voor tieners leuk: ze kunnen karten en omgaan met dieren. De alpaca’s zijn geweldig."

Je bent tijdens je verblijf van alle gemakken voorzien. Onze tenten zijn ingericht voor 6 personen (5 volwassenen en 1 kind). Mocht het nodig zijn, dan zijn extra kinderbedjes bij ons te huur.

Kijk op de website van BoerenBed voor meer informatie.

Kom in Mariahout kamperen bij de boer

Zoek jij een camping op het platteland, waar je in luxe en comfort kunt kamperen? Kom naar In de Hei in Mariahout. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is, of heb je misschien vragen? Wij staan voor je klaar om ze te beantwoorden. Neem met een druk op de knop contact met ons op.

Contact opnemen