Menu

Vergaderlocatie

Onze luxe vergaderlocatie in Mariahout is gebouwd in de voormalige melkstal. De zaal heeft veel ruimte en een prachtige lichtinval. We hebben gekozen voor een moderne inrichting met hier-en-daar een knipoog naar de voormalige boerenfunctie van het gebouw.

Vergaderen

Onze vergaderlocatie biedt:

  • Grote verplaatsbare vergadertafels
  • Gratis parkeerruimte
  • Een grote smart-tv voor presentaties
  • Wifi
  • Ruimte voor diverse arrangementen
  • Een heerlijk rustige, bosrijke omgeving

De vergaderzaal heeft meer dan genoeg ruimte om met 20 personen te vergaderen en te brainstormen. Maar ook uitermate geschikt om workshops in te houden. Naast robuuste vergadertafels en comfortabele stoelen zijn alle vereisten voor een moderne vergadering aanwezig. Wij verzorgen moderne techniek zoals snelle wifi en een grote smart-tv voor presentaties. Daarnaast vind je ook de vergaderklassiekers zoals een flipover en post-its.

Prijs voor huur locatie

  • Dagdeel van 4 uur  € 400
  • Dagdeel van 8 uur  € 750
  • Dagdeel van 12 uur € 950

Lees hier onze algemene voorwaarden

Overnachten

Gaat de vergadering meer dan één dag in beslag nemen of moeten er mensen van ver komen? Er is mogelijkheid om te overnachten.

Teambuilding

Of je nu met zijn allen een frisse neus wilt halen, of een ontspannende activiteit wilt organiseren om de teamgeest te versterken. Kies voor teambuilding op onze locatie, wij hebben de ruimte.

Veldschuur In de Hei

Voor de lunch bieden wij een prachtige ruimte in de oude veldschuur. Het was ooit een schuur gemaakt van tweedehands hout waarin we hooi en stro konden opslaan. Nu is het een volledig gerenoveerde, comfortabele ruimte met een rustieke uitstraling. We hebben veel zorg besteed aan de lichtinval. Door de moderne stalen deuren kijk je uit op het erf. Is het een beetje fris buiten? Dan steken wij hier een houtkachel aan om het op te warmen.

Catering

Niemand kan zaken doen op een lege maag. Desgewenst kunnen wij lunch verzorgen. Wil je na afloop ook dineren? Maak dan gebruik van één van onze dineropties. Zowel voor lunch als diner gebruiken wij vlees van onze eigen boerderij en (waar mogelijk) lokale producten.

Voor het diner kunnen wij in overleg de volgende opties bieden:

Pizzaworkshop

Geef een Italiaans tintje aan het Brabantse landschap. Beleg je eigen pizza met een ruime keuze aan streekproducten. Naast onze oude veldschuur staat een grote, stenen pizzaoven om de pizza’s af te bakken. We sluiten de maaltijd af met een warme ananas.

Barbecue

Kies voor barbecueën in stijl met een bakplaat recht in het vuur van onze Cortenstalen barbecue. Wij zorgen voor vlees van de eigen boerderij en salades en brood uit de streek. Ben je vegetarisch? Dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

Soep van het open vuur

Kies voor verbroedering en onthaasting met een soep van het open vuur. Samen maak je – volgens een oud recept uit Mariahout – je eigen soep in de heksenketel. Geniet van een drankje en een goed gesprek terwijl de soep in de ketel pruttelt.