Menu

Vergaderen in Noord-Brabant

Vergaderen, brainstormen of trainen doe je hier!

Wil je een vergadering houden waarin je echt ter zake komt? Of zoek je een unieke locatie om workshops te geven? Of een inspirerende locatie om te brainstormen voor de jaarlijkse Heisessie? Kies voor de vergaderruimte van In de Hei in Mariahout Nog geen 10 minuten rijden van de A50 zit je helemaal in de rust van de Brabantse natuur.

Vergaderen

Vergaderen met groepen tot 25 personen

Of je nu ruimte te kort komt, een activiteit met alpaca’s wil doen voor de inspiratie, of een echt rustige plek zoekt om te overleggen/brainstormen: bij ons kun je terecht. Wij hebben een vergaderzaal waar je met groepen tot 25 personen in alle rust kunt vergaderen.

Vergaderen of brainstormen in de Oude veldschuur

Naast de vergaderzaal vind je de oude veldschuur. Die hebben wij volledig gerenoveerd zodat je rustiek kunt lunchen bij houtvuur. Of natuurlijk je vergadering af kunt sluiten met een borrel, pizza workshop, kampvuursessie of BBQ. De vergaderruimte is per dagdeel te huur.

Vergaderen en overnachten

Verwacht je langer dan een dag nodig te hebben of moeten mensen van ver komen? Bij ons kunnen maximaal 24 man overnachten.

Teambuildingactiviteiten

Onze locatie leent zich bij uitstek voor teambuildingactiviteiten. Naast de vergaderzaal hebben wij zowel binnen als buiten zeer veel ruimte. Wij bieden zelf arrangementen aan. Je kunt bij wandelen met onze alpaca’s, een e-loopfiets huren voor een heerlijke fietswandeling. Wat dacht je van klootschieten… Liever iets anders? Ook kunnen we samenwerken met een teambuildingorganisatie van jouw keuze.

Kom jij in alle rust vergaderen, brainstormen of trainen in Mariahout?

Zoek jij een toplocatie in Noord-Brabant om in alle rust te vergaderen? In Mariahout hebben wij een prachtige vergaderruimte. Nog geen tien minuten van de snelweg zit je helemaal in de rust van de natuur. Heb je vragen over de locatie of bijzondere wensen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een offerte in overleg.