Menu

Vergaderen in Mariahout


 

Wil je een vergadering houden waarin je echt ter zake komt? Of zoek je een unieke locatie om workshops te geven? Kies voor de vergaderruimte van In de Hei in Mariahout. Nog geen 10 minuten rijden van de A50 zit je helemaal in de rust van de natuur.

Vergaderen met groepen tot 25 personen

Of je nu ruimte te kort komt, een grote groep even uit de waan van de dag wilt halen of een echt rustige plek zoekt om te overleggen: bij ons kun je terecht. Wij hebben een vergaderzaal waar je met groepen tot 25 personen goed terecht komt.

Oude veldschuur

Naast de vergaderzaal vind je de oude veldschuur. Die hebben wij volledig gerenoveerd zodat je rustiek kunt lunchen bij houtvuur. Of natuurlijk na afloop van de vergadering afsluiten met een drankje (en eventueel diner).

Verhuur per dagdeel

We verhuren de zaal per dagdeel. Verwacht je langer dan een dag nodig te hebben of moeten mensen van ver komen? Bij ons kunnen maximaal 24 man overnachten.

Neem contact op om te reserveren.


 

Teambuilding

Onze locatie leent zich bij uitstek voor teambuildingactiviteiten. Naast de vergaderzaal hebben wij zowel binnen als buiten zeer veel ruimte. Wij bieden zelf arrangementen aan of kunnen samenwerken met een teambuildingorganisatie van jouw keuze.

Bekijk hier de teambuilding-mogelijkheden

Kom jij in alle rust vergaderen in Mariahout?

Zoek jij een toplocatie om in alle rust te vergaderen? In Mariahout hebben wij een prachtige vergaderruimte. Nog geen tien minuten van de snelweg zit je helemaal in de rust van de natuur. Heb je vragen over de locatie of bijzondere wensen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen