Menu

Cabins

Cabins

Vakantiehuisjes

Op zoek naar een origineel verblijf voor een avontuurlijk en ontspannen weekendje weg? 

In onze cabins kom je helemaal tot rust. Deze vakantiehuisjes liggen achter de voormalige melkstal, deels verscholen in het bos en bieden je volledige privacy. Je hebt genoeg plaats om met twee tot vier personen back-to-basic te gaan. Je kookt op een met hout gestookt fornuis, geniet van de simpele dingen en kunt eens echt digitaal detoxen (er is geen wifi). Onze cabins zijn volledig ingerichte vakantiehuisjes met een chill room, eetgedeelte met volledig te openen schuifpui, een badkamer met regendouche. Een compacte keuken en een overdekt terras. Alle cabins zijn voorzien van een hot tub die je er extra erbij kunt reserveren.

De cabins zijn uitgerust met:

  • Twee tweepersoons bedden, voor je opgemaakt
  • Handdoeken pakket p.p.
  • Keukentje met koelkast
  • Houtkachel met oven om op te koken
  • Gezellige chill-hoek
  • Regendouche
  • Grote veranda

Midden in de natuur

In onze cabins ga je echt terug naar de natuur. Vanaf je veranda en vanuit de woonkamer kijk je uit over de alpaca weide en het weidse landschap van Brabant. Zelfs vanuit je bed kun je via een groot raam van de natuur genieten. Hadden we al gezegd dat deze omgeving in de volksmond ’t Hertenkamp heet? Je komt ze bij ons nog steeds tegen. Wie weet huppelt er één langs terwijl jij ontspannen naar de fluitende vogels luistert.

In de ochtend maak je de kachel aan voor koffie of thee.  Jouw enige taak is ontspannen. Weet je niet hoe je moet beginnen? Maak dan gebruik van de optie om een hot tub te huren. Of kies één van de leuke activiteiten die wij aanbieden bij In de Hei.

Op zoek naar een prachtige cabin in Mariahout?

Kom helemaal tot rust in onze prachtige cabins. In Mariahout, deels verscholen in het bos staan kun je in deze  vakantiehuisjes even helemaal digitaal detoxen. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen, neem contact met ons op.