Menu

Veelgestelde vragen


 

Waarom heten jullie In de Hei?

Vroeger was het hier heidegebied . Dit is ontgonnen om er landbouwgrond van te maken. De mensen die hier woonden, woonden daarom ‘in de hei’.

 

Kunnen wij voor één nacht logeren bij BoerenBed?

Helaas, de minimale verblijfsduur voor BoerenBed is twee dagen. Als je één nacht wilt blijven kun je terecht in één van onze B&B kamers.

 

Is het mogelijk om een afwijkende bezoektijd te boeken bij BoerenBed? Bijvoorbeeld woensdag tot zaterdag?

In de standaard boekmodule kun je alleen aankomsten op maandag of vrijdag plaatsen. Neem rechtstreeks contact  op met BoerenBed als je een bijzonder verzoek voor aankomst hebt en we kijken wat we voor je kunnen doen.

 

Kunnen wij ook met meerdere (kleine) kinderen bij jullie terecht?
Dat hangt ervan af. Op het BoerenBed deel van onze boerderij is er genoeg te ontdekken en te doen voor (jonge) kinderen. Wij hebben knuffelbare dieren én het grootste skelterwagenpark van Brabant (vermoedelijk). De kamers van onze B&B zijn alleen bestemd voor volwassenen.

 

Mogen er huisdieren mee naar In de Hei?

Huisdieren zijn op In de Hei niet toegestaan binnen de B&B en tiny house cabins. Bij BoerenBed zijn huisdieren welkom, mits aangelijnd.

 

Wat zijn jullie annuleringsvoorwaarden?

Bekijk hier alle algemene voorwaarden rondom boeking en verblijf bij In de Hei.

 

Kan ik bij jullie ontbijten?

Zoals de naam al verraadt is een ontbijt inbegrepen bij verblijf in onze bed & breakfast. Ook voor gasten die in een tiny house cabin verblijven, verzorgen wij ontbijt. Overnacht je bij BoerenBed dan kun je bij ons broodjes bestellen of gebruik maken van de volledig verzorgde ontbijtmand.

 

Hoe laat is de check in en check out?

Dat hangt van je bestemming af:

  • B&B check in is tussen 15.00 en 21.00 uur, check out tussen 7.00 en 10.30.
  • Tiny house cabin check in is tussen 16.00 en 18.00 uur, check out tussen 10.00 en 10.30.
  • BoerenBed check in is tussen 16.00 en 18.00 uur, check out tussen 10.00 en 10.30.

Heb jij een vraag?

Wil je iets meer informatie over onze B&B in Mariahout, ben je benieuwd naar details over de cabins of zoek je meer informatie over een verblijf bij BoerenBed? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op, en wij geven je antwoord.

Contact opnemen